Het kamp van Chiro Tijl Zemst werd woensdag al na één dag stopgezet, maar zondag keren de leden toch terug naar de Ardennen.
Volledig scherm
Het kamp van Chiro Tijl Zemst werd woensdag al na één dag stopgezet, maar zondag keren de leden toch terug naar de Ardennen. © Chiro Tijl Zemst

Woensdag werd hun kamp nog afgebroken door noodweer, zondag kunnen leden Chiro Tijl toch terugkeren naar Beth

ZemstDe leden van Chiro Tijl Zemst kunnen dan toch nog op kamp. Door het noodweer moesten ze hun kamp woensdag na één dag stilleggen, maar ondertussen is het terrein voldoende droog om de kinderen opnieuw te ontvangen. Zondag worden ze in de Ardennen verwacht. “Maar laarzen zijn wel een must”, klinkt het bij de leiding.

  1. Aftellen naar Beigemse Brocante: “Nieuwe ploeg, veel standen, drie terrassen,... het geeft me eindelijk weer zelfvertrouwen”
    PREMIUM
    grimbergen

    Aftellen naar Beigemse Brocante: “Nieuwe ploeg, veel standen, drie terrassen,... het geeft me eindelijk weer zelfver­trou­wen”

    Een van de grootste en drukst bezochte brocantes staat voor de deur. Deelgemeente Beigem? Dat doet bij weinigen buiten Grimbergen een belletje rinkelen. Maar de Beigemse Brocante, die kennen ze tot ver. “Het was alles of niets op verschillende vlakken. Gelukkig werd het álles.” De straten hangen vol affiches, de nummertjes zijn op de stoep geschilderd, de gemeente maakt de straten helemaal klaar. De brocante hangt in de lucht!