De oude barakken van de Chiro verdwijnen zodra de nieuwbouw klaar is. De start van de werken staat voor volgende week gepland.
Volledig scherm
De oude barakken van de Chiro verdwijnen zodra de nieuwbouw klaar is. De start van de werken staat voor volgende week gepland. © Baert Marc

Woensdag subsidie, volgende week al start van werken: nieuwbouw Chiro eindelijk in stroomversnelling

Geen verwarming, een vals plafond dat deels naar beneden kwam en een keuken die om veiligheidsredenen niet meer gebruikt wordt: dat de lokalen van Chiro Eppegem aan vernieuwing toe zijn, is duidelijk. Om die reden keurde de gemeenteraad van Zemst woensdag een investeringssubsidie van 344.000 euro goed. Bij de Chiro schiet men meteen in actie, want de werken starten volgende week al.

0 reacties

  1. Ex-Vlaams Belanger Bart Laeremans nieuwe burgemeester van Grimbergen na motie van wantrouwen: “Van nieuwe meerderheid is slechts sinds paar dagen sprake”
    PREMIUM
    grimbergen

    Ex-Vlaams Belanger Bart Laeremans nieuwe burgemees­ter van Grimbergen na motie van wantrouwen: “Van nieuwe meerder­heid is slechts sinds paar dagen sprake”

    In Grimbergen is Chris Selleslagh (Open Vld) binnenkort burgemeester af. De twee andere meerderheidspartijen N-VA en Vernieuwing dienen een motie van wantrouwen in en stelt meteen de nieuwe meerderheid voor. Daar hoort Open VLD niet meer bij en huidige oppositiepartij CD&V komt mee aan het roer te staan. De kapitein van het schip wordt Bart Laeremans (Vernieuwing). “Open VLD heeft ons vertrouwen beschadigd.”