Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

“We zijn allemaal in shock en hopen dat deze nachtmerrie snel stopt”: vader reageert nadat zijn dochter (25) in Zenne verdwijnt

ZemstDe 25-jarige I.K. is sinds zaterdagnacht vermist nadat ze met haar fiets in de Zenne is beland. Twee brandweermannen probeerden haar nog vast te grijpen op een splitsing, maar slaagden daar niet in. Sindsdien is elk spoor bijster van de vrouw, die terugkwam van het restaurant waar ze werkt als kok. “Dit had nooit mogen gebeuren. Het is daar zo onveilig”, klinkt het bij de familie.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.