Vrouw (25) maakt dramatische val in Zenne, zoekactie stopgezet: “Twee brandweermannen hebben nog geprobeerd om haar te grijpen”

EppegemPolitie en brandweer hebben zondag tot in de vooravond gezocht naar een 25-jarige vrouw die in Zemst in het water terecht was gekomen. Twee brandweermannen hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te grijpen, maar dat lukte niet. De sterke stroming sleurde haar mee en ondanks de inzet van een sonarboot en een helikopter werd ze niet meer gevonden. De zoektocht is voorlopig ook stopgezet.

 1. Verbouwing afgelegen huis kost ‘Blind Gekocht’-koppel 616 euro aan… brieven: “Plots hadden we 88 ‘buren’ die aangetekend schrijven kregen”
  PREMIUM

  Verbouwing afgelegen huis kost ‘Blind Ge­kocht’-kop­pel 616 euro aan… brieven: “Plots hadden we 88 ‘buren’ die aangete­kend schrijven kregen”

  Verbouwen na gezinsuitbreiding: het hoeft geen opzien te baren. Maar toen ‘Blind Gekocht’-deelnemers Tom Robberechts (31) en Vicky Van Der Elst (29) eraan begonnen, kregen ze plots een factuur van 616 euro in de bus. Kosten die de stad Mechelen hen aanrekent, nadat in het kader van een openbaar onderzoek rond hun verbouwingswerken, 88 buren aangetekend aangeschreven werden. “Omdat een klein stukje tuin grenst aan het perceel van een flatgebouw...”
  Mechelen
 2. Wat met de buste van Beethoven nu onderzoek afstamming in vraag stelt?: “Van Beethoven blijft een stukje van ons”
  PREMIUM

  Wat met de buste van Beethoven nu onderzoek afstamming in vraag stelt?: “Van Beethoven blijft een stukje van ons”

  Recent onderzoek naar het DNA van de wereldvermaarde componist Ludwig Von Beethoven wees uit dat een van zijn voorvaderen het product was van een buitenechtelijke betrekking. De ontdekking werpt een ander licht op de genetische stamboom van de stokdove musicus, wiens wortels teruggebracht kunnen worden tot in Kampenhout. Ophef, roering en consternatie in de witloofgemeente? “Voor ons verandert dit niets.”
  Kampenhout