Enkele leden van de pas opgerichte beachvolleybalclub MeZHo in het domein Sport Vlaanderen in Hofstade.
Volledig scherm
Enkele leden van de pas opgerichte beachvolleybalclub MeZHo in het domein Sport Vlaanderen in Hofstade. © rv

Van een hype gesproken: nog geen twee maand na oprichting telt beachvolleybalclub MeZHo al ruim 130 leden: “Onverwacht succes”

Hofstade/MechelenZe wilden aanvankelijk even de door corona volleyballoze wintermaanden overbruggen door te gaan beachvolleyballen, maar wegens het succes hebben volleybalclubs HZ93 Hofstade-Zemst en Mavoc Mechelen begin mei een eigen beachvolleybalclub opgericht. Nog geen twee maanden later telt MeZHo al ruim 130 leden. “De interesse was groot, maar dat het zo’n groot succes zou worden, hadden we niet verwacht”, klinkt het.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.