Terwijl het Sportimonium normaal de plaats is voor sporthelden zoals Marieke Vervoort, is het vrijdagavond de beurt aan de muzikale talenten om het museum in te palmen.
Volledig scherm
Terwijl het Sportimonium normaal de plaats is voor sporthelden zoals Marieke Vervoort, is het vrijdagavond de beurt aan de muzikale talenten om het museum in te palmen. © Lukas

Sporthelden maken even plaats voor muzikaal talent in Sportimonium

In het Sport- en Olympisch museum Sportimonium in Hofstade moeten de sporthelden komende vrijdag uitzonderlijk plaats maken voor muzikale helden. In het museum krijgen muzikanten immers de kans om te proeven van een podium.

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"