Bjarne Lins met zijn kledinglijn Litteken.
Volledig scherm
PREMIUM
Bjarne Lins met zijn kledinglijn Litteken. © Marc Baert

“Schaam je niet voor je litteken, wees er fier op”: 23-jarige die zelf groot litteken heeft, wil taboe doorbreken met eigen kledinglijn

ElewijtEen jaar van zijn leven verloor de nu 23-jarige Bjarne Lins uit Elewijt vier jaar geleden toen hij een gezwel op zijn ruggenmerg had. Na een zware operatie is hij nu volledig hersteld. Vandaag is het grote litteken op zijn rug iets waar hij zich aan optrekt, aangezien hij sterker uit die moeilijke periode kwam. En dat gevoel wil hij met zijn eigen kledinglijn Litteken overbrengen op ‘lotgenoten’. “Ik hoop dat mensen hier kracht uit putten”, klinkt het.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas