Politie haalt jonge amokmakers van bus naar Hofstade

Een groepje jongeren uit Vilvoorde en Brussel heeft het gisteren aardig bont gemaakt op een bus van De Lijn richting het domein van Sport Vlaanderen in Hofstade. De politie moest tussenbeide komen.

 1. Na constructief gesprek tussen burgemeester en actiecomité over geliefde lindes Veldkantstraat: “Wij gaan akkoord met de kap, àls onze voorwaarden gevolgd worden”
  PREMIUM
  Grimbergen

  Na construc­tief gesprek tussen burgemees­ter en actieco­mité over geliefde lindes Veldkant­straat: “Wij gaan akkoord met de kap, àls onze voorwaar­den gevolgd worden”

  Er vloeide al heel wat inkt over de 101 lindes in de Veldkantstraat, die mogelijk gekapt zullen worden tijdens de heraanleg van de straat. De oude dikke lindes tussen de velden zijn kenmerkend voor het uitzicht, en heel wat buurtbewoners zijn er erg aan gehecht. Burgemeester Chris Selleslagh (Open Vld) sprak ter plekke af met Bert Wallyn van het actiecomité om de mogelijkheden samen te bekijken. Het actiecomité kwam met verrassende voorstellen. De bomen mogen immers toch weg van hen, maar enkel onder strikte voorwaarden.
 2. “Dit komt echt geen dag te vroeg”: zo reageren zwaar getroffen sectoren op geplande heropening op 9 juni
  PREMIUM
  Hofstade/Vilvoorde/Grimbergen/Melsbroek

  “Dit komt echt geen dag te vroeg”: zo reageren zwaar getroffen sectoren op geplande heropening op 9 juni

  Op 9 juni zetten we – na een zwaar coronajaar - een nieuwe stap in de richting van het normale leven, want die dag mogen we opnieuw binnen op restaurant, gaan fitnesscentra, binnenspeeltuinen en saunacomplexen weer open én mogen feestzalen 50 man verwelkomen. En dus slaakt men in heel wat sectoren een zucht van opluchting. Wij trokken naar enkele dolblije ondernemers in de Brusselse noordrand.
 1. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan

 2. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"