Op deze parking recht tegenover basisschool De Pimpernel in Zemst-Laar komt in het najaar een frituur.
Volledig scherm
Op deze parking recht tegenover basisschool De Pimpernel in Zemst-Laar komt in het najaar een frituur. © Google Maps

Nu locatie bekend is, zoekt gemeente uitbater toekomstige frituur

Zemst-LaarNet voor de zomer beslisten de inwoners van Zemst-Laar dat de nieuwe frituur in hun gemeente op de parking recht tegenover gemeenteschool De Pimpernel moet komen. Nu die locatie bekend is, gaat de gemeente op zoek naar een uitbater.

 1. Nerdor is eerste slachtoffer in Vilvoorde van opeenvolgende crisissen: “We staken er veel energie in maar het mocht niet zijn”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Nerdor is eerste slachtof­fer in Vilvoorde van opeenvol­gen­de crisissen: “We staken er veel energie in maar het mocht niet zijn”

  Lokale ondernemers uit Vilvoorde doen hun verhaal, nu de crisis voor iedereen meer dan voelbaar wordt. Is het al te laat? Is het bijna te laat? Hoe gaan ze het aanpakken? Schepen voor lokale handel Didier Cortois (Open Vld) deed deze week nog een oproep naar maatregelen. “Het is vijf voor twaalf en de eerste zaak die sneuvelde door deze crisis is al een feit.”
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.