Het zwembad van Hofstade is sinds 1 januari dit jaar definitief dicht omdat het te verouderd was. In het meerjarenplan staat er een nieuw zwembad op de planning.
Volledig scherm
Het zwembad van Hofstade is sinds 1 januari dit jaar definitief dicht omdat het te verouderd was. In het meerjarenplan staat er een nieuw zwembad op de planning. © Lukas

Nieuwe sporthal en nieuw rusthuis, maar ook allereerste... Nieuwjaarsduik: schepencollege heeft ambitieus meerjarenplan klaar

Ambitieus, zo mag je het meerjarenplan van de gemeente Zemst gerust noemen. De meerderheid – bestaande uit N-VA, VLAM, Groen en sp.a – zal de komende jaren immers de bouw van een nieuw zwembad, een nieuwe sporthal, een middenschool en een nieuw rusthuis onderzoeken. Andere opvallende nieuwigheid: een Nieuwjaarsduik voor de inwoners op 19 januari.

0 reacties

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer komt de nieuwe sporthal er? Hoe staat het met de plannen van een nieuw rusthuis? En krijgt Zemst een middenschool?
    PREMIUM
    Zemst

    BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer komt de nieuwe sporthal er? Hoe staat het met de plannen van een nieuw rusthuis? En krijgt Zemst een midden­school?

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Zemst, waar een nieuwe sporthal de capaciteitsproblemen moet oplossen en waar plannen zijn voor een middenschool.