Schepen Tim Borteel op de plek waar de nieuwe sporthal van Zemst moet komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Schepen Tim Borteel op de plek waar de nieuwe sporthal van Zemst moet komen. © Marc Baert

Nieuwe sporthal aan De Melkerij gaat 6,7 miljoen euro kosten: “Dit komt alle indoor sportverenigingen ten goede”

ZemstHet licht voor de nieuwe sporthal aan GC De Melkerij in Zemst staat nu helemaal op groen. In die nieuwe sporthal, die samen met de omgevingsaanleg 6,7 miljoen euro zal kosten, zal vooral ruimte zijn voor basketbal en volleybal. “Door die twee sporten uit de andere sporthallen weg te trekken, zullen we daar meer plek voor andere sporttakken kunnen creëren”, zegt sportschepen Tim Borteel (Vooruit).

  1. Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadevergoeding: “Ze erkennen mij niet als slachtoffer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”
    PREMIUM

    Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadever­goe­ding: “Ze erkennen mij niet als slachtof­fer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”

    Al zeven jaar lang vraagt voormalig luchthavenmedewerkster Danielle Iwens (59) om door de verzekeringsmaatschappij erkend te worden als slachtoffer. Ze beschrijft hoe ze keer op keer haar verhaal moet doen aan verschillende expertiseartsen en intussen eindeloos lang wacht op de afhandeling van haar dossier. “Sinds vorig jaar werk ik ook niet meer op de luchthaven. Die aanslagen hebben alles veranderd, en ik ben op.”
    Mechelen