Nieuwe lokalen Chiro stap dichterbij

De Chiro van Eppegem zal haar totaal afgeleefde en te kleine gebouwen in de pastorijtuin in de toekomst dan toch kunnen vernieuwen. De gemeente moet eerst wel nog een beheersplan opstellen, omdat de pastorijtuin beschermd landschap is en daarin mag niet zomaar gebouwd worden. De werken zullen daardoor nog niet voor de komende maanden zijn.

 1. Brood en Banket Bosmans herrijst als Huyze Bosmans: “Tearoom met huisgemaakte pralines en schepijs, en
 eindelijk tijd voor elkaar”
  PREMIUM
  Boortmeerbeek

  Brood en Banket Bosmans herrijst als Huyze Bosmans: “Tearoom met huisgemaak­te pralines en schepijs, en eindelijk tijd voor elkaar”

  Bijna 27 jaar lang al draagt bakkerij Bosmans het label van warme bakker met trots. Al die tijd was het Dirk Bosmans (55) die de nachten doorbracht tussen het Bretoense zanddeeg en de speltbroden: een zware stiel die langzamerhand zijn tol begon te eisen. De bakkerij gaat zijn laatste week in, om in het najaar te herrijzen als tearoom.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.