De organisatoren van de Weerdse Bierfeesten zijn vrijdag gestart met de opbouw.
Volledig scherm
De organisatoren van de Weerdse Bierfeesten zijn vrijdag gestart met de opbouw. © Marc Baert

Na twee jaar zonder Weerdse Bierfeesten duurt festival nu drie dagen: “We keren met een knal terug”

WeerdeOp donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 mei is het terrein langs de Ketelveldweg in Weerde opnieuw het decor van de Weerdse Bierfeesten. Na twee jaar zonder festival is het dit jaar drie dagen feest op het festivalterrein. Met onder meer Goldband, Les Truttes en Pat Krimson staan topartiesten op het podium. “Het waren heftige weken, maar nu begint het écht te kriebelen”, klinkt het.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provinciale na thuisnederlaag tegen Wielsbeke. Doelpuntenmaker Vincent Van Steenwinkel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”
  PREMIUM
  voetbal derde nationale A

  KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provincia­le na thuisneder­laag tegen Wielsbeke. Doelpunten­ma­ker Vincent Van Steenwin­kel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”

  KFC Eppegem verloor in eigen huis met het kleinste verschil van Wielsbeke. Rechtsachter Vincent Van Steenwinkel bracht rood-groen nog wel op voorsprong, zijn eerste van het seizoen, maar zoals zo vaak zag het de tegenstander toch nog zegevieren. Met een achterstand van tien punten op een barrageplaats met nog drie matchen te gaan, is Eppegem sinds dit weekend ook officieel zeker van degradatie naar eerste provinciale.