(Archiefbeeld)
Volledig scherm
(Archiefbeeld) © Baert Marc

Man belt ex 129 keer op 1 dag: celstraf met uitstel

ZemstEen man uit Zemst is veroordeeld tot 4 maanden cel met uitstel voor het belagen van zijn ex-vriendin. De man belde en sms’te haar constant na hun relatiebreuk. 

 1. Wil Dimitry bellen met nieuwe iPhone, moet hij naar het buitenland: “Al 2 maanden van kastje naar de muur gestuurd”
  PREMIUM

  Wil Dimitry bellen met nieuwe iPhone, moet hij naar het buitenland: “Al 2 maanden van kastje naar de muur gestuurd”

  Al 2 maanden kan Dimitry Perain (36) uit het Vlaams-Brabantse Elewijt niet meer bellen of berichten sturen met zijn nieuwe iPhone. Opvallend: rijdt hij onze landsgrenzen over, is hij wel bereikbaar. Bij Proximus liet men hem weten dat de Franse provider Bouygues zijn smartphone om een onbekende reden blokkeerde. “Dat bleek niet te kloppen, waarna Proximus ons naar het Franse Orange doorverwees. Al 2 maanden word ik van het kastje naar de muur gestuurd”, aldus Dimitry.
 2. Josette Nackaerts is voorzitter van twee herinneringsverenigingen: “De oorlogen zijn voor meer en meer mensen een ver-van-hun-bedshow”
  PREMIUM
  Mechelen/Reet

  Josette Nackaerts is voorzitter van twee herinne­rings­ver­e­ni­gin­gen: “De oorlogen zijn voor meer en meer mensen een ver-van-hun-bedshow”

  “Papa zei ooit: ‘Als ik er niet meer ben, dan is het gedaan’.” Maar Josette Nackaerts (65) bewijst het ongelijk van haar vader, die verzetsstrijder en politiek gevangene was tijdens de Tweede Wereldoorlog. Sinds kort is ze voorzitter van en de Nationale Confederatie van Politiek Gevangenen en Rechthebbenden (NCPGR) gewest Mechelen-Lier en het 8 Mei Comité Mechelen, om op haar beurt de herinnering aan de oorlogsgruwel levendig te houden.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië
  Play

  Skydiver springt uit ballon en slingert boven Californië