graffiti onder spoorwegbrug in Elewijt
Volledig scherm
graffiti onder spoorwegbrug in Elewijt © Marc Baert

Kunstenaar Smates uit eigen dorp start aan grote graffiti

zemstGraffitikunstenaar Bart Smeets strijkt vanaf vandaag dagelijks neer in zijn geboortedorp. De komende vier weken gaat hij een kunstwerk aanbrengen op de spoorwegbrug van Eppegem richting Elewijt. 

  1. Open VLD reageert op motie van wantrouwen: “De burgemeesterpost was sommige schepenen meer waard dan de projecten waar we drie jaar samen aan werkten”
    PREMIUM
    grimbergen

    Open VLD reageert op motie van wantrouwen: “De burgemees­ter­post was sommige schepenen meer waard dan de projecten waar we drie jaar samen aan werkten”

    Een dag na de aankondiging dat Grimbergen weldra een nieuwe burgemeester en een nieuwe meerderheid heeft. Huidig burgemeester Chris Selleslagh: “Gisterenavond (dinsdagavond) hadden we spoedvergadering met onze fractie. Vanochtend (woensdagochtend) diende ik mijn pensioenaanvraag in. Chris Selleslagh (67) is sinds 1988 actief in de politiek, sinds 2000 onafgebroken schepen voor openbare werken en sinds de laatste verkiezingen in 2018 burgemeester van Grimbergen. “Ik denk dat ik de kerk teveel in het midden probeerde te houden en dat twee schepenen heel veel ambitie hadden om ook burgemeester te zijn.”