Illustratiebeeld gemeentehuis Zemst.
Volledig scherm
Illustratiebeeld gemeentehuis Zemst. © Lukas

Inwoners willen Linterpoortenvoetweg weer open, dus buigt gemeenteraad zich over heropening

ZemstTijdens de gemeenteraadszitting van volgende maand zullen de gemeenteraadsleden van Zemst moeten bepalen of de Linterpoortenvoetweg heropend moet worden of niet. Uit het openbaar onderzoek blijkt immers dat heel wat inwoners een voorstander van de heropening zijn.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.