Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Geert De Rycke

Inbrekers betrapt in frituur: “Politiehond 1 verdachte uit bos gehaald”

HofstadeIn de nacht van vrijdag op zaterdag werd er ingebroken in een frituur in Hofstade. Omdat de politie snel werd gealarmeerd door een getuige moesten de twee inbrekers zonder buit op de loop gaan. 

 1. Provincie investeert 136.180,76 euro in fietspaden langs de Bieststraat
  Boortmeerbeek
  2

  Provincie investeert 136.180,76 euro in fietspaden langs de Biest­straat

  Provincie Vlaams-Brabant kende op 15 september een totaalbedrag van 2.774.356,26 euro te investeren in fietsinfrastructuur. Het leeuwendeel van dat bedrag gaar naar een fietssnelweg in Zaventem. Het geld komt uit het provinciale Fietsfonds, dat bovenlokale fietsinfrastructuur tot 90% subsidieert. De provincie zal 136.180,76 euro uitbetalen aan de gemeente Boortmeerbeek voor de vernieuwde fietsinfrastructuur in de Bieststraat.
 2. Van waterpret in Halle tot karten in Machelen: 7 leuke binnenactiviteiten met de kinderen in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van waterpret in Halle tot karten in Machelen: 7 leuke binnenacti­vi­tei­ten met de kinderen in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De zomer is voorbij, en dat merk je ook aan het weerbericht. Het hele weekend lang wordt er regen voorspeld. Wat doe je dan een hele dag met de kinderen? Onze redactie ging op zoek naar zeven leuke adresjes met een dak in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van schaatsen in Liedekerke tot trampolinespringen in Brussel: ook binnen kan je je amuseren.