Illustratiebeeld politie Kastze.
Volledig scherm
Illustratiebeeld politie Kastze. © Marc Baert

Inbrakenplaag leidt tot digitale infosessie over inbraken en preventie

ZemstDe gemeente Zemst en politiezone KASTZE organiseren op dinsdag 8 februari een digitale infosessie over inbraken en preventie. Die infoavond komt er nadat de gemeente eind vorig jaar een inbrakenplaag kende, wat voor ongerustheid bij de inwoners zorgde.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Yannick (27) vormde mee een mensenketting om fietsster Nele uit de Zenne te helpen: “Het was echt teamwork”
  PREMIUM

  Yannick (27) vormde mee een mensenket­ting om fietsster Nele uit de Zenne te helpen: “Het was echt teamwork”

  Het was dankzij drie alerte voorbijgangers dat Nele (40) dinsdag kon gered worden nadat ze met haar fiets in de Zenne in Zemst viel. Yannick Muyldermans (27) uit Weerde ging zonder aarzelen de betonnen talud naar beneden een maakte samen met twee anderen een mensenketting om Nele naar boven te helpen. Volgens de provincie zou er versneld werk gemaakt worden van een voorlopige afsluiting op de plaats van het ongeval.
  Zemst