Dit mes werd woensdag in een afvalzak in Zemst aangetroffen.
Volledig scherm
Dit mes werd woensdag in een afvalzak in Zemst aangetroffen. © Incovo

In week tijd twee messen gevonden in afvalzakken: “Als je twee seconden nadenkt, weet je dat dit gevaarlijk is”

Zemst/LonderzeelIn Zemst hebben de afvalophalers van Incovo woensdag een mes aangetroffen in een afvalzak. Vorige week gebeurde hetzelfde in Londerzeel. Jan Buysse, directeur van de afvalintercommunale, betreurt de voorvallen. “Dit is heel ontmoedigend”, zegt hij.

 1. CD&V wil dat gemeente Natuurpunt financieel steunt bij asbestsanering wandelpad, maar schepencollege kiest voor andere steun
  Zemst

  CD&V wil dat gemeente Natuurpunt financieel steunt bij asbestsane­ring wandelpad, maar schepencol­le­ge kiest voor andere steun

  Natuurpunt Zemst heeft vorige week op eigen kosten asbestafval geruimd in het wandelpad in het Dalemansbos, waarop oppositiepartij CD&V de gemeente vroeg om de natuurbeweging financieel te steunen. Het schepencollege besloot dat evenwel niet te doen. “Want anders kan iedereen met kosten op zijn privégrond bij ons komen aankloppen”, klinkt het. “Gemeenteraadsleden hebben wel de crowdfunding van Natuurpunt gesteund.”
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"