Lukas
Volledig scherm
© Lukas

Huisvuilzakken per stuk voor mensen met financiële problemen

Op 1 mei start de sociale dienst van Zemst met de verkoop van huisvuilzakken per stuk aan personen met beperkte financiële middelen.

0 reacties

 1. Steven (43) en Marc (45) ruilen luchtvaart om voor café Luminor in volle coronacrisis: “Risico, maar situatie kan nu alleen maar beter worden”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Steven (43) en Marc (45) ruilen luchtvaart om voor café Luminor in volle coronacri­sis: “Risico, maar situatie kan nu alleen maar beter worden”

  De horeca is nog niet open, maar wij gingen toch al eens langs op café. Steven Vander Elst (43) en Marc Schoonjans (45) wachten ons in café Luminor als kersverse horeca-uitbaters op. Ze ruilden hun vluchten met Brussels Airlines naar Barbados, New York en Toronto in voor het uitbaten van een van de gekendste horecazaken in Vilvoorde.
 2. Scholen open of dicht na de paasvakantie? Wij deden de steekproef in Vlaams-Brabant
  PREMIUM
  Halle, Keerbergen, aarschot, vilvoorde, haacht

  Scholen open of dicht na de paasvakan­tie? Wij deden de steekproef in Vlaams-Bra­bant

  De scholen gingen vorige week voor de tweede keer een verlengde vakantie in. Minister voor Onderwijs Ben Weyts maakte in een recent statement nog bekend dat hij de scholen zo veel mogelijk fysiek wil heropenen. “Ik pleit al een jaar lang om de scholen zo veel mogelijk open te houden. Ik stond ook niet achter de paaspauze”, zei Weyts nog in een recent interview. Definitieve knopen werden nog niet doorgehakt. Maar gaan scholen daar op wachten? Wij deden en steekproef in Vlaams-Brabant. Daaruit blijkt dat er duidelijk twee kampen zijn onder de directies.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen