In het kader van het kerkenplan van de gemeente Zemst werd begin maart een eerste participatiemoment in de kerk van Elewijt gehouden.
Volledig scherm
In het kader van het kerkenplan van de gemeente Zemst werd begin maart een eerste participatiemoment in de kerk van Elewijt gehouden. © Baert Marc

Geef je mening over de toekomst van de Zemstse kerken

ZemstWelke nevenbestemmingen moeten de zes kerken in groot-Zemst krijgen? Met die vraag trok het schepencollege begin maart tijdens een eerste participatiemoment in Elewijt naar de inwoners. Maar door het coronavirus vielen diezelfde vergaderingen in de vijf andere kerken in het water en dus vraagt de gemeente nu de mening van haar inwoners via een papieren en online enquête.

 1. Lekker lokaal TAKEAWAY. Herberg van Grimbergen: “Hierdoor word je fan van groenten”
  PREMIUM
  Grimbergen

  Lekker lokaal TAKEAWAY. Herberg van Grimbergen: “Hierdoor word je fan van groenten”

  Deze zaak ligt in het hartje van Grimbergen centrum, in de schaduw van de basiliek en vlak naast het Prinsenbos. Bij brasserie De Herberg van Grimbergen kan je terecht voor een goede kop koffie, maar net zozeer voor een lekkere maaltijd. Hier staan vooral lekkere en ruime porties klaar voor de klant, veel tierlantijntjes moet je niet verwachten. Lees hier meer recensies in ons dossier.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi