Het station, waar de diefstal plaatsvond.
Volledig scherm
Het station, waar de diefstal plaatsvond. © Lukas

Fietsdieven lopen tegen de lamp: 6 maanden cel gevorderd

EppegemTwee Noord-Afrikanen riskeren 6 maanden cel voor een fietsdiefstal aan het station van Eppegem.

 1. Claudia is slaapcoach voor baby’s: “Durf hulp vragen, je staat er niet alleen voor”
  Kapelle-op-den-Bos

  Claudia is slaapcoach voor baby’s: “Durf hulp vragen, je staat er niet alleen voor”

  Een jaar geleden werd Claudia Pattist uit Kapelle-op-den-Bos mama van een dochtertje. Ze kon toen nog niet vermoeden dat dit ook de geboorte van een nieuwe carrière was. De baby hield het vooral bij hazenslaapjes, wat een weerslag had op het welzijn van kind en ouders. Als bezorgde moeder ging Claudia op zoek naar oplossingen voor slecht slapende kinderen. Nu deelt ze haar ervaring met andere ouders als slaapcoach onder de naam Baby Snoozzz.
 2. Sportief verantwoordelijke Pieter De Wit en KFC Eppegem aan vooravond van elf finales in zware strijd om het behoud: “Onze ambitie is in nationale te blijven, maar we moeten ook realistisch zijn”
  voetbal derde nationale A

  Sportief verantwoor­de­lij­ke Pieter De Wit en KFC Eppegem aan vooravond van elf finales in zware strijd om het behoud: “Onze ambitie is in nationale te blijven, maar we moeten ook realis­tisch zijn”

  Rode lantaarn KFC Eppegem speelt zondagnamiddag gastheer voor subtopper Jong Lede. Sportief verantwoordelijke Pieter De Wit is realistisch genoeg om te beseffen dat het nog een lange en heel zware strijd wordt om het behoud, maar opgeven staat niet in zijn woordenboek.