Het station, waar de diefstal plaatsvond.
Volledig scherm
Het station, waar de diefstal plaatsvond. © Lukas

Fietsdieven lopen tegen de lamp: 6 maanden cel gevorderd

EppegemTwee Noord-Afrikanen riskeren 6 maanden cel voor een fietsdiefstal aan het station van Eppegem.

 1. Vijfde podium, nachttreinen naar grote steden en nóg milieuvriendelijker: deze ambities heeft Paradise City in 2022
  PREMIUM
  Perk

  Vijfde podium, nachttrei­nen naar grote steden en nóg milieu­vrien­de­lij­ker: deze ambities heeft Paradise City in 2022

  25.500 bezoekers telde Paradise City – één van de eerste festivals na de coronapauze – midden augustus vorig jaar en dus kijkt de organisatie al reikhalzend uit naar de zevende editie, die op 1, 2 en 3 juli in Perk plaatsvindt. Met hun ‘Nieuwjaarsambities’ maken organisatoren Gilles De Decker en Dimitri Verschueren ook meteen duidelijk dat ze grootse plannen hebben. Van nachttreinen tot een extra podium.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Meteen tot 40 % korting: bij deze vijf winkels in Brussel en de Rand moet je zeker eens langsgaan tijdens de solden
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Meteen tot 40 % korting: bij deze vijf winkels in Brussel en de Rand moet je zeker eens langsgaan tijdens de solden

  Deze week werden de solden opnieuw op gang getrapt. Nog tot het einde van de maand kan je in heel wat winkels een mooie slag slaan. Onze redactie contacteerde enkele lokale boetiekjes en winkels in Brussel en de Rand en polste naar hun plannen voor de koopjes. Met welke kortingen zijn ze aan de solden begonnen? En mogen we naar het einde toe nog wat meer verwachten? Bij heel wat zaken vind je meteen mooie kortingen, maar ze blijven toch voorzichtig met de hele grote getallen.