Familie en vrienden van Stefany (tweede van links) zamelen geld in voor Benjamin. Hij vecht nog steeds voor zijn leven na een zwaar ongeval in mei.
Volledig scherm
PREMIUM
Familie en vrienden van Stefany (tweede van links) zamelen geld in voor Benjamin. Hij vecht nog steeds voor zijn leven na een zwaar ongeval in mei. © Dieter Nijs

Familie en vrienden zamelen geld in voor Ben (32), die al 7 weken in levensgevaar verkeert na tragisch ongeval: “Hij blijft vechten voor onze twee kindjes en de baby in mijn buik”

ZemstEen tragisch ongeval heeft het leven van Benjamin De Donder (32) en zijn gezin volledig ontwricht. De Zemstenaar ligt ondertussen al 7 weken op Intensieve en dat zal nog niet meteen veranderen. “Het drama gebeurde net op de dag waarop ik wist dat ik zwanger was”, zegt zijn vrouw Stefany. Om de hoge kosten op te vangen, zijn familie en vrienden nu met een crowdfunding gestart.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.