Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Marc Baert

Drie personen opgepakt: “Hadden veel aandacht voor woningen”

ZemstDrie personen zijn dinsdag gearresteerd op verdenking van poging inbraak. Het trio werd dankzij een oplettende buurtbewoner opgepakt. 

 1. Sportief verantwoordelijke Pieter De Wit en KFC Eppegem aan vooravond van elf finales in zware strijd om het behoud: “Onze ambitie is in nationale te blijven, maar we moeten ook realistisch zijn”
  voetbal derde nationale A

  Sportief verantwoor­de­lij­ke Pieter De Wit en KFC Eppegem aan vooravond van elf finales in zware strijd om het behoud: “Onze ambitie is in nationale te blijven, maar we moeten ook realis­tisch zijn”

  Rode lantaarn KFC Eppegem speelt zondagnamiddag gastheer voor subtopper Jong Lede. Sportief verantwoordelijke Pieter De Wit is realistisch genoeg om te beseffen dat het nog een lange en heel zware strijd wordt om het behoud, maar opgeven staat niet in zijn woordenboek.
 2. 6-jarige hond vergiftigd nabij Kampenhout-Sas: “Hoe leg ik dat aan mijn dochtertje uit?”
  PREMIUM
  Boortmeerbeek/kampenhout
  1

  6-jarige hond vergiftigd nabij Kampenhout-Sas: “Hoe leg ik dat aan mijn dochtertje uit?”

  “Wees voorzichtig”, klonk begin deze week nog de niet mis te verstane waarschuwing voor alle hondeneigenaars, nadat op enkele weken tijd minstens twee honden aan het Dijlepad in Boortmeerbeek het slachtoffer werden van vergiftiging. Voor Zita (6) en haar eigenaar Patrick Mertens (56) kwam iedere waarschuwing te laat. In de nacht van zaterdag of zondag overleed de American Stafford na een opzettelijke vergiftiging.
 1. Schorsing vergunning onthaalouder met 20 jaar ervaring tot eind april verlengd na ‘ernstige gevarensituatie’: “Nog geen risicoanalyse gebeurd”
  Machelen

  Schorsing vergunning onthaalou­der met 20 jaar ervaring tot eind april verlengd na ‘ernstige gevarensi­tu­a­tie’: “Nog geen risicoana­ly­se gebeurd”

  De onthaalouder in de Pieter Schroonsstraat in Machelen die haar vergunning eind november geschorst zag na een klacht van een ouder na een “ernstige gevarensituatie” mag voorlopig nog geen kindjes opvangen. De schorsing werd namelijk verlengd omdat het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling (VECK) nog geen risicoanalyse uitvoerde.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!