Merel (12) en haar ouders.
Volledig scherm
PREMIUM
Merel (12) en haar ouders. © RV/Marc Baert

“Dit is opnieuw een kaakslag”: ouders van Merel furieus nadat doodrijder voorwaarden schendt

“Dit is nog maar eens het bewijs dat Muhammed Aytekin op slechts één plaats hoort te zijn: in een cel.” De ouders van Merel De Prins, het 12-jarige meisje uit Eppegem dat vier jaar geleden in Vilvoorde doodgereden werd, zijn niet verrast dat de doodrijder vorige maand zijn voorwaarden schond door als passagier in een wagen te zitten die op zijn naam ingeschreven stond en niet verzekerd was. “Dit is opnieuw een kaakslag.”

13 reacties

 • Lisiane RECH

  4 jaar geleden
  Hoe is dit in godsnaam mogelijk. Opsluiten op water en brood levenslang. Wat een gerecht hebben wij hier, sterkte aan de ouders en familie van Merel
 • Ingrid Charlier

  4 jaar geleden
  Frédéric de wagen stond op zijn naam ingeschreven en was niet verzekerd. Dus hij wist heel goed dat wat hij deed verkeerd was. Dat soort krapuul zal het nooit leren en zal heel zeker in de toekomst nog dergelijke feiten plegen gezien hij blijkbaar totaal geen normen en waarden kent zelfs niet nadat hij een kind heeft “vermoord”.
 • mertens jean

  4 jaar geleden
  Het gerecht MOET eindelijk eens begrijpen dat zulke criminelen voor ALTIJD achter de tralies horen, zonder enige kans op vervroegde vrijlating. Meer controles op onverzekerde en niet goedgekeurde voertuigen is zeker nodig. Bij overtreding uit het verkeer halen en verkopen of vernietigen, na 3 maanden de kans te krijgen het voertuig in orde te brengen. Alle kosten voor de eigenaar van het voertuig.
 • wouter bauwens

  4 jaar geleden
  Frederic Vandenplas, Één van zijn voorwaarden zijn: wegblijven van voertuigen. Als chauffeur, als passagier en zelfs als lading....dus hij heeft zijn voorwaarden wel geschonden...dus effectieve celstraf.
 • Freddy Van Boles

  4 jaar geleden
  RIP Merel De dader verdient geen medelijden. Snel zijn volledige straf uitzitten met zelf een bonus van x-jaren daar hij gewoon hervalt