Eva Vandenberghe (43) is de populairste Sidekick Sam van Vlaanderen: “Dit is een erkenning voor al mijn collega’s”
Volledig scherm
PREMIUM
Eva Vandenberghe (43) is de populairste Sidekick Sam van Vlaanderen: “Dit is een erkenning voor al mijn collega’s” © Kristof Vereecke

Zorgjuf Eva (43) is populairste Sidekick Sam van Vlaanderen: “Dit is een erkenning voor al mijn collega’s”

Aalter/ZelzateEva Vandenberghe (43) is de populairste Sidekick Sam van Vlaanderen, da’s een leraar die luistert naar zijn leerlingen en helpt waar nodig. Eva geeft al 20 jaar les bij Sint-Laurens in Zelzate en maakt er deel uit van het zorgteam. Ze werd door haar leerlingen maar liefst 58 keer genomineerd voor de actie in het kader van Rode Neuzen Dag. Zelf blijft ze er bescheiden bij. “Ik ben maar een radertje in het grote geheel”

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).