Zelzate krijgt maar liefst zes regenboogzebrapaden.
Volledig scherm
Zelzate krijgt maar liefst zes regenboogzebrapaden. © emz

Zes nieuwe regenboogzebrapaden kleuren schoolomgevingen, Assenedesteenweg krijgt 3D-zebrapad

ZelzateZelzate krijgt maar liefst zes regenboogzebrapaden. Die komen in de buurt van de schoolomgevingen en worden op 11 oktober officieel ingewandeld. Op de Assenedesteenweg komt er een 3D-zebrapad. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Zelzate weert foodtrucks en pop-upkramen van Grote Markt: “Moeten onze eigen middenstand beschermen”

  Zelzate weert foodtrucks en pop-upkramen van Grote Markt: “Moeten onze eigen midden­stand beschermen”

  Zelzate wil de wildgroei aan foodtrucks en pop-upkramen op de Grote Markt aan banden leggen. Met een nieuw reglement dat slechts één standplaats voor ambulante handel per week toelaat, wil het de eigen middenstand beschermen. Daarnaast hoopt het een aantal ambulante handelaars te overtuigen één van de vele leegstaande winkelpanden langs de Grote Markt te huren voor hun activiteiten.