De Zelzatenaar is opnieuw wat fierder op zijn gemeente. Dat is één van de conclusies van de nieuwe steden- en gemeenmonitor die Vlaanderen vandaag lanceerde.
Volledig scherm
De Zelzatenaar is opnieuw wat fierder op zijn gemeente. Dat is één van de conclusies van de nieuwe steden- en gemeenmonitor die Vlaanderen vandaag lanceerde. © BELGA

Zelzatenaar opnieuw wat fierder op zijn gemeente: “Maar er is nog werk aan de winkel”

ZelzateDe Zelzatenaar is opnieuw wat fierder op zijn gemeente. Dat is één van de conclusies van de nieuwe steden- en gemeenmonitor die Vlaanderen vandaag lanceerde. Aan de andere kant ligt er op het vlak van klimaatdoelstellingen, veilige fietsinfrastructuur en armoedebestrijding nog een pak werk op de plank.

  1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
    Salaris

    Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

    Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.