Dirk Seyssens in zijn zwembad.
Volledig scherm
Dirk Seyssens in zijn zwembad. © RV

Zelzate nam afscheid van zijn favoriete zwembadopzichter: “Geniet van je pensioen ‘Dirksken’!”

ZelzateZelzate heeft deze week afscheid genomen van zijn favoriete zwembadopzichter. Dirk Seyssens nam na 37 jaar afscheid van zijn vaste stek in de Eurohal.

 1. “Samen vieren. Zou dat geen sterk progressief signaal zijn?”: Vooruit en PVDA over Dag van de Arbeid in meest rode gemeente van het land
  PREMIUM
  Zelzate

  “Samen vieren. Zou dat geen sterk progres­sief signaal zijn?”: Vooruit en PVDA over Dag van de Arbeid in meest rode gemeente van het land

  “Dat de Internationale een beetje vals klonk daar aan de andere kant van de Grote Markt”, grapte een Vooruit-militant aan het monument voor Jozef Chalmet. Vooruit en PVDA vierden zaterdag elk aan hun kant van de Grote Markt de Dag van de Arbeid in Zelzate, de meest progressieve gemeente van Vlaanderen. De boodschap was dezelfde: “Werk moet lonen!”
 2. Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicitatie niet onopgemerkt blijft
  Solliciteren

  Zo zorg je ervoor dat je spontane sollicita­tie niet onopge­merkt blijft

  Heb je het bedrijf van je dromen gevonden, maar zijn er geen vacatures? Misschien versier je wel een job door je spontaan aan te melden. Je zal meteen opvallen, want als je de enige sollicitant bent zal je cv niet op een grote stapel belanden! Al kan hij wel naar de prullenmand worden verwezen, als je het niet goed aanpakt… Jobat.be ging op zoek naar verzamelde tips om je kans op een positieve reactie te vergroten.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?