De actiegroep ‘Zelzate Geweldig’ gaat op zoek naar groepen die de hits van Eddy Wally in een alternatief jasje willen steken.
Volledig scherm
De actiegroep ‘Zelzate Geweldig’ gaat op zoek naar groepen die de hits van Eddy Wally in een alternatief jasje willen steken. © Kristof Vereecke

Zelzate Geweldig zoekt geen Eddy Wally-imitatoren, maar wel ‘AC/DC-versie van Chérie’

De actiegroep ‘Zelzate Geweldig’ is niet op zoek naar Eddy Wally-imitatoren voor de Katse Feesten. Waar ze wel naar op zoek zijn, is naar groepen die de hits van Eddy Wally in een alternatief muzikaal jasje willen steken.

 1. AZ Alma bleef lang gespaard, maar nu komt ook daar coronadrukte op gang: “Verdubbeling in tien dagen, dus moeten we oppassen”
  PREMIUM
  Meetjesland

  AZ Alma bleef lang gespaard, maar nu komt ook daar coronadruk­te op gang: “Verdubbe­ling in tien dagen, dus moeten we oppassen”

  De coronadrukte laat zich nu ook voelen in het AZ Alma in Eeklo, het streekziekenhuis van het Meetjesland. Maandagmiddag waren daar 21 coronapatiënten opgenomen. In vergelijking met andere ziekenhuizen valt dat aantal mee, maar het is toch een verdubbeling van het cijfer tien dagen geleden. “We zijn lang gespaard gebleven, maar de stijging zet zich nu ook bij ons door. Voorzichtigheid is geboden”, klinkt het in het ziekenhuis.
 2. Concertreeks van Niels Destadsbader in Ghelamco Arena pas in april 2021: “Hopelijk mag er tegen dan weer wat”
  Gent

  Concert­reeks van Niels Destadsba­der in Ghelamco Arena pas in april 2021: “Hopelijk mag er tegen dan weer wat”

  Dikke streep door de rekening van de Arena Group. Die organisatie zette al sinds juli coronaproof evenementen op poten, en verkreeg een uitzondering om tot 1.200 mensen publiek toe te laten. Maar die uitzondering valt nu weg, en dus moeten alle 12 concerten van Niels De Stadsbader uitgesteld worden, net als alle andere geplande evenementen. “Nog maar eens vallen en opstaan”, zucht Michiel Vanderheyden.