Vrienden vissen dode slang van vier meter uit kanaal Gent-Terneuzen: “Normaal vissen we hier op paling, maar zo’n groot exemplaar hebben we nog nooit boven gehaald”

ZelzateHet was een vangst die ze niet meteen verwachtten bij een dagje vissen in het kanaal Gent-Terneuzen. Drie vrienden hebben maandag rond de middag een dode slang van bijna vier meter uit het water gehaald. Hoe het beest er terechtkwam, is nog een raadsel. De gemeente Zelzate wil alvast laten onderzoeken hoe de slang aan zijn einde kwam.

  1. Joost Van Hyfte gaat samen met wielerdieren Christophe Vandegoor en Jelle Cleymans op zoek naar de magie van de koers: “Het geheim zit hem in de heroïsche verhalen”
    PREMIUM
    Zelzate

    Joost Van Hyfte gaat samen met wielerdie­ren Christophe Vandegoor en Jelle Cleymans op zoek naar de magie van de koers: “Het geheim zit hem in de heroïsche verhalen”

    Joost Van Hyfte heeft een nieuwe roeping: knecht van de koers. Samen met wielercommentator Christophe Vandegoor en wielerdier en acteur/zanger Jelle Cleymans gaat hij in de zaalshow ‘Knechten van de Koers’ op zoek naar de magie achter de populairste sport van Vlaanderen. “Het echte geheim zit hem in de verhalen”