Kevin Wouters en Bjorn Geirnaert te midden de ravage van wat vroeger hun feestmateriaal was.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Wouters en Bjorn Geirnaert te midden de ravage van wat vroeger hun feestmateriaal was. © Kristof Vereecke

Vrienden van ondernemerstrio starten crowdfunding voor heropstart na zware brand: “Onze spirit zijn we niet verloren in die brand”

Zelzate/WachtebekeVrienden van Bjorn Geirnaert starten een crowdfunding om de cafébaas en ondernemer terug te helpen heropstarten na de zware brand in het Crossport-magazijnencenter. Daarbij zagen Bjorn en zijn twee collega-ondernemers een groot deel van hun levenswerk in vlammen opgaan. Om hem te helpen, hopen zijn vrienden 25.000 euro bijeen te halen.

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.