De Koninklijke Judoclub Zelzate, KVV Zelzate en dansschool Dancepointe willen elkaar sterker maken.
Volledig scherm
PREMIUM
De Koninklijke Judoclub Zelzate, KVV Zelzate en dansschool Dancepointe willen elkaar sterker maken. © Kristof Vereecke

Voetbal, judo en dansschool willen samen complete jonge sporters creëren: “Werken aan een Zelzate-gevoel waar iedereen beter van wordt”

ZelzateVoetbalclub KVV Zelzate wil verder kijken dan de voetbalsport alleen en start daarom een intense samenwerking met de Koninklijke Judoclub Zelzate en dansschool Dancepointe. “We willen complete sporters ontwikkelen”, vertelt jeugdcoördinator Ian De Maesschalk. “Daarnaast willen we onze jongens en meisjes helpen bij het vinden van hun talent. Wie weet loopt er wel een geweldige judoka bij onze U10 of speelt er een schitterende danser in de spits bij de U11?”

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).