Filip Bruggheman en Frank Bruggeman bij de auto van Frank Bruggeman.
Volledig scherm
PREMIUM
Filip Bruggheman en Frank Bruggeman bij de auto van Frank Bruggeman. © Kristof Vereecke

Vier autobanden van oud-burgemeester Frank Bruggeman platgestoken en achterruit van partijgenoot Bruggheman vernield: “Dit ruikt naar een politieke afrekening”

ZelzateWoensdagnacht werden vier banden van de Mercedes van Frank Bruggeman, oud-burgemeester van Zelzate, op zijn oprit thuis lek gestoken. Daarnaast werd zijn auto ook bekrast. Vorige week werd ook al de achterruit van de wagen van zijn partijgenoot Filip Bruggheman ingegooid. “Duidelijk persoonlijk en vanuit politiek geïnspireerde hoek”, zegt Bruggeman, die vindt dat de rest van politiek Zelzate een duidelijk signaal moet geven. “Dit verdient niemand!”

  1. Franz Duister (85) schrijft bijbel voor fazantenliefhebbers: “Dankzij mijn liefde voor de fazant heel de wereld gezien”
    PREMIUM
    Zelzate

    Franz Duister (85) schrijft bijbel voor fazanten­lief­heb­bers: “Dankzij mijn liefde voor de fazant heel de wereld gezien”

    Tien jaar lang schreef Franz Duister (85) aan ‘Het houden van fazanten, van hobby tot passie’. “Je mag het gerust mijn levenswerk noemen”, zegt de Zelzatenaar, die als een wereldautoriteit beschouwd mag worden. Zijn ‘bijbel voor fazantenliefhebbers’ staat nu al op de boekenplank in de dierentuin van Peking en bij The World Pheasant Association (WPA) in Australië.