Nathalie Van Hecke (23) kent Jessica niet persoonlijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie Van Hecke (23) kent Jessica niet persoonlijk. © Cedric Matthys

Vandaal bekladt manege met vulgaire spreuken, eigenares valt uit de lucht: “Jessica Cokehoer? Ik heet Nathalie”

Tijdens de nacht van zondag op maandag heeft in Den Akker in Zelzate een vandaal toegeslagen. De onbekende bekladde er twee caravans en de paardenstal met spreuken gericht aan een zekere Jessica. Zij wordt uitgemaakt voor “slet” en “cokehoer”. Eigenares Nathalie Van Hecke (23) reageert verbaasd: “Jessica is zelfs geen vriendin van mij. Ik heb hier niks mee te maken.”

 1. Geen Gentse Feesten, wel ‘knaldrangfonds’ van 1 miljoen euro voor volledige zomerprogrammatie: “We maken het zo bruisend mogelijk”
  Gent

  Geen Gentse Feesten, wel ‘knaldrang­fonds’ van 1 miljoen euro voor volledige zomerpro­gram­ma­tie: “We maken het zo bruisend mogelijk”

  Geen Gentse Feesten, maar wel zoveel mogelijk gecontroleerd feesten. Dat is wat de stad Gent wil doen, de komende zomer. Daarom is er alvast 1 miljoen euro gestoken in een ‘knaldrangfonds’, om iedereen die wil de mogelijkheid te geven om kleinere evenementen in openlucht te organiseren volgens de coronamaatregelen. Ook komt er weer camerabewaking in de binnenstad, van 1 mei tot eind oktober.
 1. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den

 2. Zo 'vieren' Brusselse agenten nieuwjaar
  Play
  Flikken BXL

  Zo 'vieren' Brusselse agenten nieuwjaar