Jürgen en Annick van café 't Groenplein hielden zich aan alle maatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jürgen en Annick van café 't Groenplein hielden zich aan alle maatregelen. © Kristof Vereecke

Uitbater café ’t Groenplein test positief na weekend vol optredens, tientallen klanten moeten getest worden: “Hebben ons strikt aan alle maatregelen gehouden”

ZelzateJürgen Claeys,  één van de uitbaters van het populaire café ’t Groenplein, heeft positief getest op corona. Vorig weekend waren er een heel weekend optredens in het café. De contact tracing werd opgestart. Ondertussen testten al vijf klanten positief. Volgens Jürgen en Annick is de kans zeer reëel dat er nog  volgen.

 1. Stokerij Eenvoud brengt ode aan legendarisch toneelgezelschap met nieuwe kruidenlikeur ‘De Drie Sjarels’: “Ideaal om op te warmen na een koude winterse wandeling of bij de feestdis”
  Zelzate

  Stokerij Eenvoud brengt ode aan legenda­risch toneelge­zel­schap met nieuwe kruidenli­keur ‘De Drie Sjarels’: “Ideaal om op te warmen na een koude winterse wandeling of bij de feestdis”

  Vandaag bottelde Stokerij Eenvoud de eerste flessen van zijn nieuwe kruidenlikeur ‘De Drie Sjarels’. De naam is een verwijzing naar een legendarisch Zelzaats toneelgezelschap, de likeur zou niet misstaan in de betere après-skibar. “Dit moest een hit worden op kerstmarkten”, zegt Kaat Vanherck van Stokerij Eenvoud. “Maar gelukkig smaakt het even goed na een koude winterse wandeling in de natuur.”
 1. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit

 2. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel