Evy Poppe won afgelopen weekend haar eerste wedstrijd van 2021 en heeft meteen ook een uitnodiging voor 'De Container Cup' op zak.
Volledig scherm
Evy Poppe won afgelopen weekend haar eerste wedstrijd van 2021 en heeft meteen ook een uitnodiging voor 'De Container Cup' op zak. © RV

Topweekend voor snowboardster Evy Poppe (16): “Winst in Europa Cup en uitnodiging voor ‘De Container Cup’ op zak”

ZelzateSnowboardster Evy Poppe (16) heeft er een topweekend opzitten: zo won ze afgelopen weekend haar eerste Europa Cup wedstrijd van het seizoen. Daarnaast kreeg ze ook een uitnodiging voor ‘De Container Cup’, de populaire televisieformat van Pedro Elias en Wesley Sonck waarin Belgische topatleten het tegen elkaar opnemen in een container.

  1. Joost Van Hyfte en de leraar Nederlands die hem op de hotelschool de liefde voor het podium bijbracht: “Wij waren krapuul in een schoon kostuum”
    PREMIUM
    Zelzate/Veurne

    Joost Van Hyfte en de leraar Nederlands die hem op de hotel­school de liefde voor het podium bijbracht: “Wij waren krapuul in een schoon kostuum”

    Joost Van Hyfte bombardeerde zich ooit tot de enige comedian van Vlaanderen die kan koken door er drie succesvolle zaalshows rond te bouwen. De ene passie werd hem ingelepeld achter het fornuis op hotelschool Ter Duinen in Koksijde, de andere door zijn toenmalige leraar Nederlands Eddy Parret. “Mijnheer Parret nam ons na school mee naar Shakespeare en het theater. Tijdens de schooluren organiseerde hij improvisatie-oefeningen. Daar heb ik de eerste keer gedacht: misschien moet ik van al dat zeveren mijn beroep wel maken.”