De nieuwe toekomstcoalitie is duidelijk fier op het nieuwe Zelzate.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe toekomstcoalitie is duidelijk fier op het nieuwe Zelzate. © Kristof Vereecke

Toekomstcoalitie houdt woord: zo sociaal is de nieuwe begroting van de meest linkse gemeente van Vlaanderen

De toekomstcoalitie van sp.a en PVDA houdt woord en voert een eerlijke taxshift door waarbij een extra bijdrage wordt gevraagd van de grote multinationale bedrijven in de kanaalgemeente. In ruil krijgen 650 kleine zelfstandigen en kmo’s 100 euro extra korting op hun bedrijfsbelasting. Zelzate werft in 2020 ook nog eens 20 nieuwe personeelsleden aan om de tijdens de vorige legislatuur ingezette privatiseringsgolf een halt toe te roepen. Een nieuw logo en het planten van een boom voor elke Zelzatenaar moet de nieuwe ‘eerlijke en sociale’ wind die door de meest linkse gemeente van Vlaanderen waait extra in de verf zetten.

0 reacties

 1. Studentencirkels op Sint-Pietersplein zijn getekend op de groei: “Neen, we moeten niet opnieuw schilderen, ze zijn groot genoeg voor 10 mensen"
  Gent

  Studenten­cir­kels op Sint-Pieters­plein zijn getekend op de groei: “Neen, we moeten niet opnieuw schilderen, ze zijn groot genoeg voor 10 mensen"

  Het Sint-Pietersplein werd begin deze week opgesmukt met cirkels in krijtverf, om de studenten eraan te herinneren dat ze netjes in groepjes van 4 moeten blijven. Nu mogen ze plots met 10 samen zitten. Toch moet het plein niet helemaal herschilderd worden. “We waren al voorzien op deze versoepeling", zegt burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld).
 1. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!

 2. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo