Rachid Agnaou (50) schittert momenteel in een online reclamespot om buschauffeur te worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Rachid Agnaou (50) schittert momenteel in een online reclamespot om buschauffeur te worden. © RV

Te klein voor De Lijn, maar Rachid is wel nieuw gezicht van campagne om buschauffeur te worden

ZelzateRachid Agnaou (50) schittert momenteel in een online reclamespot om buschauffeur te worden. Opvallend, zeker als je weet dat Rachid met zijn 1,46 meter ooit afgekeurd werd als kandidaat-buschauffeur bij De Lijn. Dankzij een onderaannemer kreeg hij toch de kans zijn professionele droom waar te maken en nu uiteindelijk ook het gezicht te worden van een hele beroepssector.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.