Sint-Laurens koopt maar liefst 600 laptops aan voor alle leerlingen uit het eerste, tweede en derde jaar van het secundair onderwijs.
Volledig scherm
Sint-Laurens koopt maar liefst 600 laptops aan voor alle leerlingen uit het eerste, tweede en derde jaar van het secundair onderwijs. © RV

Sint-laurens koopt 600 laptops aan voor secundaire afdelingen

ZelzateSint-Laurens koopt maar liefst 600 laptops aan voor alle leerlingen uit het eerste, tweede en derde jaar van het secundair onderwijs. Op die manier wil de school naar eigen zeggen de ingeslagen weg van digitalisering volop verder zetten.

  1. Interview: Franky Devos over de heropening van en de heisa rond De Vooruit. “Onze naam veranderen was géén foute keuze, we hebben alleen ongelukkig gecommuniceerd”
    PREMIUM
    Gent

    Interview: Franky Devos over de heropening van en de heisa rond De Vooruit. “Onze naam veranderen was géén foute keuze, we hebben alleen ongelukkig gecommuni­ceerd”

    Hij heeft er een heftige periode opzitten. Franky Devos, algemeen coördinator van het voorlopig nog steeds naamloze Kunstencentrum Voo?uit, kwam twee weken lang in een storm terecht, toen Gent in opstand kwam tegen de naamsverandering van De Vooruit. “Nochtans was het nooit de bedoeling de naam van het gebouw te veranderen, maar dat hebben wij niet goed gecommuniceerd”, zegt hij, aan de vooravond van de heropening van De Vooruit. “Maar de keuze om - noodgedwongen - van naam te veranderen, was en is absoluut de juiste.”