De Katse scouts lanceerden met veel trots hun nieuwe bouwplannen.
Volledig scherm
De Katse scouts lanceerden met veel trots hun nieuwe bouwplannen. © Pascal Meyvaert

Scouts lanceren bouwplannen aan vooravond Katse Feesten: “Willen thuis creëren voor heel Zelzate-West”

De Katse scouts hebben grote bouwplannen. Op hun terrein langs de Assenedesteenweg willen ze gloednieuwe lokalen bouwen. Niet alleen voor zichzelf, maar voor de hele gemeenschap van Zelzate-West. Zo willen ze buiten de scoutswerking het gebouw ter beschikking stellen van derden. Met het project is zo’n 350.000 euro gemoeid. Geld dat de Katse scouts bijeen willen krijgen via overheidssteun en crowdfunding.

0 reacties

 1. Sweeping van alle Gentse groenzones leverde vijf achtergelaten drugsspuiten op: “In het najaar komen er extra dropboxen”
  Gent

  Sweeping van alle Gentse groenzones leverde vijf achtergela­ten drugsspui­ten op: “In het najaar komen er extra dropboxen”

  Sinds een kind zich in oktober 2019 prikte aan een zwerfspuit in een parkje aan de Wasstraat, voert de stad ‘sweepings’ uit van alle groenzones. De laatste gebeurde in november 2020, en leverde ‘slechts’ vijf spuiten op. “We blijven dit doen, de Groendienst en de veegploegen kijken trouwens dagelijks uit naar zwerfspuiten”, zegt burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld).
 2. Na een jaar mogen The Victors weer de lucht in, met nieuwe show: “Première is voor helden van de zorg”
  PREMIUM
  Eeklo/Ursel

  Na een jaar mogen The Victors weer de lucht in, met nieuwe show: “Première is voor helden van de zorg”

  Het formatieteam The Victors, met thuisbasis op het vliegveld van Ursel, mag na een coronastilte van een jaar eindelijk weer de lucht in. Zaterdag iets over 16 uur vliegen ze de première van hun nieuwe show, en dat doen ze boven de rusthuizen van Aalter en boven het streekziekenhuis AZ Alma in Eeklo. “Uit dankbaarheid voor wat die mensen al maandenlang doen”, klinkt het.