Sonia en Nico van café Regina hopen hun klanten op 8 mei met open armen te ontvangen op hun gloednieuwe binnenkoerterras.
Volledig scherm
PREMIUM
Sonia en Nico van café Regina hopen hun klanten op 8 mei met open armen te ontvangen op hun gloednieuwe binnenkoerterras. © Kristof Vereecke

Regina wordt eetcafé en krijgt binnenkoerterras: “Kijk enorm uit naar 8 mei, maar hoop wel snel duidelijkheid te krijgen over exacte spelregels”

ZelzateCafé Regina krijgt een eigen binnenkoerterras. Daarnaast gaat het oudste café van Zelzate voortaan ook dagschotels serveren. “Op vraag van de klanten”, zegt uitbaatster Sonia Dejongh. “Die waren zo grote fan van onze takeaway dat we besloten hebben ook na de heropening nog eten te serveren.” Of hoe corona ook kansen biedt.

  1. Eerste bescheiden regenboogoptocht door Meetjesland: “Nood aan ontmoetingsplaats voor holebi’s”
    PREMIUM
    Meetjesland

    Eerste bescheiden regenboog­op­tocht door Meetjes­land: “Nood aan ontmoe­tings­plaats voor holebi’s”

    Zaterdag is de allereerste regenboogoptocht door het Meetjesland getrokken. Assenede mocht de spits afbijten, maar het is de bedoeling dat dit vanaf nu elk jaar in een andere gemeente gebeurt. Er kwamen maar een vijftiental holebi’s opdagen, maar hun boodschap klonk daarom niet minder gemeend. “Ook op ‘den buiten’ moeten we tonen dat we er zijn”, klonk het. Wij stapten mee.