Rapper Presta voor zijn nieuwe zaak 'Limo'
Volledig scherm
PREMIUM
Rapper Presta voor zijn nieuwe zaak 'Limo' © Arne Blomme

Rapper Presta (26) bouwt ‘De Mondial’ om tot Amerikaanse diner ‘LIMO’: “Dit gebouw heeft zoveel potentieel”

ZelzateDe bijna honderd jaar oude ‘Mondial’ krijgt een nieuwe invulling. Rapper Presta verbouwt momenteel het voormalige café-restaurant-logementshuis op de hoek van de Vredekaai en de Kanaalstraat tot ‘LIMO’ dat in de toekomst dienst zal doen als een hotel, restaurant en bar.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Politie Puyenbroeck controleert zwaar vervoer in Zelzate: “Eén bestuurder legde een positieve drugstest af met een onmiddellijke intrekking van het rijbewijs tot gevolg”
  Zelzate

  Politie Puyen­broeck contro­leert zwaar vervoer in Zelzate: “Eén bestuurder legde een positieve drugstest af met een onmiddel­lij­ke intrekking van het rijbewijs tot gevolg”

  Op donderdag 22 september hield het Team Verkeer & Mobiliteit van Politiezone Regio Puyenbroeck een controle van het zwaar vervoer in Zelzate. De politie controleerde 14 vrachtauto’s en stelde 14 overtredingen vast. Tijdens de actie legde de politie net geen 8.500 euro aan onmiddellijke inningen op.