Rapper Presta (25) moet zich verantwoorden bij de politie voor een foto met een viermeterlange albinopython op zijn Instagram-account. Eerder werd een gelijkaardig exemplaar gevonden in het kanaal Gent-Terneuzen.
Volledig scherm
PREMIUM
Rapper Presta (25) moet zich verantwoorden bij de politie voor een foto met een viermeterlange albinopython op zijn Instagram-account. Eerder werd een gelijkaardig exemplaar gevonden in het kanaal Gent-Terneuzen. © RV

Rapper moet zich verantwoorden voor dode albinopython in kanaal Gent-Terneuzen: “Die uit onze videoclip verblijft levend en wel bij opvangcentrum voor reptielen”

ZelzateRapper Presta (25) moet zich verantwoorden bij de politie voor een foto met een viermeterlange albinopython op zijn Instagramaccount. Bijna een maand geleden werd een gelijkaardig exemplaar uit het kanaal Gent-Terneuzen gevist. De rapper wordt ervan verdacht het dier gedood en gedumpt te hebben. “Een misverstand”, volgens Presta. “Het exemplaar van de foto werd gebruikt voor mijn nieuwste clip en verblijft bij de vzw SOS Reptiel in Ichtegem. Het dier leeft nog en is in opperbeste conditie. Dit is gewoon pijnlijk toeval.”