Politiezone Puyenbroeck voerde op vrijdag 1 oktober controleactie ‘drugs in het verkeer’ uit.
Volledig scherm
Politiezone Puyenbroeck voerde op vrijdag 1 oktober controleactie ‘drugs in het verkeer’ uit. © Politiezone Puyenbroeck.

Politiezone Puyenbroeck trekt vijf rijbewijzen in tijdens controleactie

Zelzate/Wachtebeke/LochristiPolitiezone Puyenbroeck voerde op vrijdag 1 oktober controleactie ‘drugs in het verkeer’ uit. In totaal stelden ze elf processen-verbaal op en haalden ze vijf bestuurders uit het verkeer.

 1. Wild van wild? Dan zijn deze zes adresjes in regio Meetjesland en Deinze iets voor u!
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Wild van wild? Dan zijn deze zes adresjes in regio Meetjes­land en Deinze iets voor u!

  November is voor liefhebbers van een lekker stukje wild, de maand bij uitstek om lekker te gaan tafelen. Een pittig smakende hazenrug, of een fazantje dat op karkas gebakken werd? Heerlijk met een perfect wijntje erbij. Maar waar kan je in het Meetjesland, Deinze en omgeving aanschuiven voor het lekkerste stukje wild? Wij trokken op onderzoek en serveren enkele leuke adresjes. Begin alvast te watertanden.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.