De politie kwam ter plaatse.
Volledig scherm
De politie kwam ter plaatse. © Wouter Spillebeen

Persoon naar het ziekenhuis na kop-staartbotsing op E34 in Zelzate

ZELZATEOp het op-en afrittencomplex van de E34 met de R4 in Zelzate heeft woensdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Een persoon werd naar het ziekenhuis overgebracht, de brandweer is ter plaatse om het wegdek schoon te maken.

 1. Gemeente wil Heilig Hartkerk gedeeltelijk omvormen tot ontmoetingsruimte
  PREMIUM
  Belzele

  Gemeente wil Heilig Hartkerk gedeelte­lijk omvormen tot ontmoe­tings­ruim­te

  Het gemeentebestuur van Evergem wil de kerk van Belzele gedeeltelijk omvormen tot een ontmoetingsruimte. Zo zouden er in de toekomst nog steeds diensten kunnen doorgaan, maar de gemeente wil de kerk ook openstellen voor bijvoorbeeld kerstmarkten of toneelvoorstellingen. “Als je ziet hoe geslaagd het herbestemmingsproject van Den Hannekesnest is in Kerkbrugge-Langerbrugge, dan moeten we dit voorbeeld omarmen en dit verder uitrollen”, zegt gemeenteraadslid Sven Roegiers (CD&V).
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.