Zelzate kan opnieuw terugblikken op een geslaagde 'Dag van de Jeugdbeweging'.
Volledig scherm
Zelzate kan opnieuw terugblikken op een geslaagde 'Dag van de Jeugdbeweging'. © RV

Opnieuw geslaagde ‘Dag van de Jeugdbeweging’

ZelzateZelzate kan terugblikken op een geslaagde ‘Dag van de Jeugdbeweging’. Vanochtend konden de leden van de jeugdbeweging rekenen op een lekker ontbijt op school, na school was er een ‘frietfeestje’ op de Grote Markt.

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Bernard Seghers geniet van het succes van Zelzate: “Groeien is niet evident, maar we hebben nog progressiemarge”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Bernard Seghers geniet van het succes van Zelzate: “Groeien is niet evident, maar we hebben nog progressie­mar­ge”

  KVV Zelzate mag zoetjesaan dé revelatie in tweede nationale A genoemd worden. Gedreven trainer, een spelersgroep met ervaring enerzijds, maar anderzijds ook met jonge, maar mature voetballers, die aan het begin van een mooie loopbaan staan. Dat alles is goed voor een vijfde plaats. Zaterdag had Zelzate op Lokeren-Temse moeten spelen, maar de trip naar Daknam is afgelast wegens een coronabesmetting bij Zelzate.