Op 13 augustus 2019 werd de onbekende vrouw naamloos begraven in Terneuzen. Inzet: een animatietekening, die via het programma Faroek werd verspreid.
Volledig scherm
Op 13 augustus 2019 werd de onbekende vrouw naamloos begraven in Terneuzen. Inzet: een animatietekening, die via het programma Faroek werd verspreid. © Camile Schelstraete

Moordmysterie net over de Nederlandse grens naast Zelzate kent na drie jaar doorbraak: onbekende vrouw (57) vrijwel zeker door haar man vermoord

Het mysterie rond de onbekende, doodgeschoten vrouw die in 2019 in het Nederlandse dorp Westdorpe, aan de Belgische grens bij Zelzate, werd gevonden, is dankzij een DNA-match opgelost. Het slachtoffer is afkomstig uit de omgeving van het Noord-Franse Duinkerke en was 57 jaar oud. Ze is vrijwel zeker om het leven gebracht door haar echtgenoot, die inmiddels ook is overleden. Eerder bracht een oproep via het programma Faroek geen doorbraak. Nu is die er dus wel.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.