Marina Wally in februari in haar oude meisjeskamer met één van haar fameuze capes.
Volledig scherm
PREMIUM
Marina Wally in februari in haar oude meisjeskamer met één van haar fameuze capes. © Wannes Nimmegeers

Marina Wally neemt afscheid van meubels van haar vader: “Van mijn hart een hele grote steen moeten maken, maar papa had dit ook zo gewild”

ZelzateMarina Wally heeft na lang wikken en wegen besloten afscheid te nemen van de oude meubels van haar vader. “De slaapkamer, meisjeskamer, de kleerkasten, de keuken… alles is weg”, zegt ze. “Het was tijd voor iets nieuws. Papa had dit ook zo gewild. Je moet ‘Villa Wally’ renoveren zei hij nog vlak voor zijn dood. Oude meubels horen daar niet bij.”

  1. Kinderen uit wijk Molenstukken schrijven minister Lydia Peeters brief: “Luister naar ons, we zitten in met onze gezondheid en die van alle mensen rondom ons”
    PREMIUM
    Zelzate

    Kinderen uit wijk Molenstuk­ken schrijven minister Lydia Peeters brief: “Luister naar ons, we zitten in met onze gezondheid en die van alle mensen rondom ons”

    Maar liefst 70 kinderen tussen 1,5 en 16-jaar uit de Zonnebloemstraat en de wijk ‘Molenstukken’ hebben Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld) maandag een brief geschreven om aandacht te vragen voor de leefbaarheid van hun omgeving bij de omvorming van de R4-Oost in Zelzate.