Burgemeester Frank Bruggeman (VLD-SD) met Marcel Haelman en Tuur afgelopen zondag tijdens de opening van de nieuwe losloopweide.
Volledig scherm
Burgemeester Frank Bruggeman (VLD-SD) met Marcel Haelman en Tuur afgelopen zondag tijdens de opening van de nieuwe losloopweide. © Kristof Vereecke

Losloopweide aan Vredekaai moet na amper één dag alweer deuren sluiten

De zondag met veel bombarie geopende hondenlosloopweide aan de Vredekaai moet na amper één dag alweer de deuren sluiten. De gemeenteraad wil eerst meer duidelijkheid over het gebruikersreglement en ‘Dierenwelzijn Zelzate’, de vereniging die het initiatief uitbaat en financiert.

0 reacties

  1. Nieuwe dekenij GroeneVeerle wilde hele zomer optredens organiseren, maar mag niet. “Ons Knaldrang-aanvraag werd goedgekeurd, maar de vergunningen niet”
    Gent

    Nieuwe dekenij GroeneVeer­le wilde hele zomer optredens organise­ren, maar mag niet. “Ons Knaldrang-aan­vraag werd goedge­keurd, maar de vergunnin­gen niet”

    Met vernieuwde krachten - vijf man sterk - stond de Dekenij GroeneVeerle in mei klaar om een hele zomer lang optredens te organiseren op de Groentemarkt én het Veerleplein. Het knaldrangfonds liet op zich wachten, maar toen dat uiteindelijk werd goedgekeurd, maakten ze een nieuw programma, voor augustus en september. Maar voor augustus krijgen ze nu geen toestemming om iets te organiseren. “Zeer jammer, het was nochtans een oer-Gents programma”, zucht Henk Hellemans.